Julen kommer

12.11.2017 08:45

For mange føler de kanskje at Julen og selve Julehandelen og alt annet som skal kjøpes inn til Julen begynner lenge før Desember.

Det både merkes og sies at Julen kommer stadig tidligere hvert år.

 

Vi her i Sale Solution har også forberedt oss på Julestriden.

Med det så har vi da fått forbedret en del avtaler med noen produsenter og fabrikker, enkelte ting i de forskjellige avtalene gjør at vi kan ytterligere redusere prisene på en rekke varer.

I tillegg til disse forberedelsene har vi også vært i kontakt med de forskjellige frakt selskapene vi benytter, for å gjøre vårt aller beste at våre ordre blir levert i tide (før Julaften så pakken kan ligge trygt under Juletreet).

 

Netthandel har blitt veldig populær de siste årene, det er en lett måte å unnslippe mye av "Jule stresset" på.

Det har tidligere vært en større utfordring for frakt selskapene men nå er de godt forberedt på vår vestlige julehandel tradisjoner.

 

Men når det er sagt, så er det alltid lurt å være litt tidlig ute når du handler på nett.

Ved noen tilfeller så har vi opplevd at tollvesenet har oppholdt og/eller brukt lang tid på å sende varen videre på sin vei, og da er det egentlig ikke så veldig mye vi får gjort utenom å "purre" på de for og få fortgang i vår ordre.

Tollvesenet har også forbedret seg noe over den siste tiden (sikkert pga mange klager ved unødvendige forsinkelser). Så heldigvis så har alle våre varer blitt levert før Julaften siden vi startet for 4 år siden.

 

Så til slutt vil vi ønske Dere alle en hjertelig god Julehandel på nett, stressfritt så du har mer tid til det Gode som Julen skal handle egentlig skal handle om.

 

God Jul fra alle oss i Sale Solution til alle Dere der ute på nett å handler.