Tekniske Problemer

22.11.2016 05:11

Vi har i den siste tiden hatt noe problemer med deler av nettsiden etter en større oppdatering vi har hatt.

Det har vært en del små feil som lett rettes opp, men også noen problemer med web adressen og domene navnet og deler av mailing systemet.

Web adressen var til tider utilgjengelig og det måtte benyttes en annen adresse for adgang, men vår normale adressen: https://www.salesolution.no skal nå virke igjen, når du kommer inn på siden så forandres web adressen og dette jobbes det nå med å få rettet opp.

Mailing systemet har også vært utilgjengelig til tider og vårt automatiske svare system har ikke virket. Mailer som blir sendt til support@salesolution.no skulle også ha blitt videresendt til en annen e-mail men det har heller ikke virket i den siste tiden, og det er også noe usikkert om vi har mottatt alle mailer når systemet har hatt problemer. Problemene har vært av og på nå i de siste 2 ukene.

Men nå i helgen ble det bekreftet at disse feilene også har blitt rettet opp, så vår e-mail: support@salesolution.no virker nå igjen som det skal.

 

Med alt det viktigste i orden så blir det annen retting og vedligehold gjort på siden.

Om du skulle erfare noe feil på siden teknisk eller ikke så send oss gjerne en mail, det vil vi sette stor pris på.

 

Og med det, ha en fortsatt god handel.

Mvh oss i Sale Solution!

 

Oppdatering: 10.01.17

Det viser seg nok igjen at problemet ikke har blitt løst. Vi har blitt informert av noen kunder om at det virker som vårt mail system ikke enda er helt i orden. Vi vil gjerne takke våre kunder som informerer oss om dette.

Vi kontaktet vår mail tjeneste og informerte de også om dette igjen, men det ser ikke ut som de har klart og løse problemet der enda heller, så vi ble nødt til og bytte e-mail tjeneste. Vår nye mail service skal være aktiv f.o.m 09.01.2017 og vår e-mail vil forbli den samme.

Mailer sendt via Finn.no eller via vår Outlook email vil nå bli videresent til vår support mail (support@salesolution.no)

 

Igjen beklager vi for ulempene dette har medbrakt, men takker våre gode kunder som informerer og hjelper oss med og bli bedre.

Tusen takk fra alle oss i Sale Solution